Reglament de la prova

 

1.      La cursa és oberta per a 500 participants, majors de 18 anys, que accepti i respecti el present reglament. Els menors d’entre 14 i 18 anys, podran participar amb la corresponent autorització del pare/mare o tutor.

 

2.      La distància és de 10 quilòmetres, per un circuit d’asfalt i camins de terra. Hi haurà un avituallament líquid a la meitat de la cursa i un  altre de sòlid i líquid al final de la cursa.

 

3.      La sortida està  programada per les 9:30 hores del diumenge 29 de maig 2016, sortida i arribada a la Zona Esportiva del Bugarai. L’organització tancarà el control d’entrada a les dues hores de l´inici de la cursa. El dorsal i el xip es podrà recollir dues hores abans de l´inici de la cursa, al mateix lloc de la sortida. Per retirar-ho, és obligatori mostrar el DNI o full d'inscripcióde l’atleta per identificar-se.

 

4.      Tots els participants rebran una samarreta tècnica commemorativa i una bossa amb obsequis. Tots els participants que facin la inscripció abans del dia 10 de maig 2016, tindran l’opció d’escollir la talla de la samarreta: S, M, L o XL.

 

5.      Les inscripcions es realitzaran a través de la pàgina web www.bombersvoluntariscaldes.com  i es tancaran el dia 25 de maig 2016, o bé,  fins exhaurir les places. També s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa sempre quequedindorsalsdisponibles (veure punt 8).

 

6.      Hi haurà 7 classificacions: 3 primers masculí, 3 primeres femení, Primer local masculí, Primera local femenina, Primer bomber/a i premi especial per al participant de major edat, Primer masculí i primera femení.

 

7.      Els premis no son acumulables. A l’hora de realitzar la inscripció, caldrà remarcar la categoria per la qual s’opta.

 

8.      Els drets d’inscripció a la cursa seran de 13 € amb xip i 15 € sense xip fins el 25 de maig de 2016 i 20 € el mateix dia de la cursa (amb xip i sense xip). Es destinarà 1 € per una organització no governamental de Caldes de Montbui.

 

9.      L’organització es reserva el dret de fer ús de les imatges dels participants en la cursa per a la promoció de la mateixa. Les dades obtingudes de les inscripcions seguiran el tractament previst per la llei 17/99 de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal.

 

10.  És obligatori per participar a la cursa, córrer amb el xip que proporciona l’organització. Una vegada finalitzada la cursa el xip s’ha de retornar a l’organització. El xip no retornat tindrà un cost de 10 euros pel participant. El dorsal s´ha de portar en un lloc visible, i no portar-lo doblegat.

 

11.   Hi haurà servei de dutxes i guarda-roba pels participants.

 

12.  L’organització no es fa responsable dels accidents o d’altres perjudicis que la participació a la cursa pugui ocasionar als inscrits, abans, durant o desprès de la cursa.

 

13.      Pel sol fet de participar-hi, s’accepta el present reglament, tot allò que no estigui previst queda sotmès a la decisió de l’organització.